Materialen

Asbest stofzuigers

De beste stofzuigers voor asbest.

Voor het verwijderen van asbest is het belangrijk dat dit op de juiste manier en volgens de regels gebeurt. Ook het afvoeren van asbest is onderhevig aan regelgeving. Atimo kent deze eisen en regelgeving en heeft diverse asbest stofzuigers in het assortiment die hieraan voldoen. Hieronder vindt u ons assortiment asbest stofzuigers.

Advies aanvragen Stel je vraag aan onze specialist

Waarom Atimo Nederland?

  • Professionele oplossingen
  • Technisch deskundig advies
  • Grootste expertise van Nederland
  • Breedste assortiment van Nederland
  • Vakkundige installatie
  • Landelijk servicenetwerk
Asbest stofzuigers Assortiment

Asbest stofzuiger

De asbest stofzuigers van Atimo Nederland voldoen aan de strenge eisen en regelgeving over het verwijderen van asbest of asbesthoudende materialen. Deze regelgeving betreft onder andere het afvoeren van deze gezondheidsgevaarlijke stoffen. Deze asbest stofzuigers zijn gespecialiseerd in het veilig verwijderen en afvoeren van asbest. Deze industriële stofzuigers en vacuüm units zijn standaard uitgerust met de meest fijne filtertechnieken, waaronder een HEPA H14 veiligheidsfilter, die ervoor zorgen dat er geen gezondheidsgevaarlijke stoffen uitgestoten worden. Hierdoor worden gebruikers van de stofzuiginstallatie niet blootgesteld aan asbest tijdens het afvoeren van deze stoffen.

De mogelijkheden voor een asbest stofzuiger van Atimo Nederland zijn enorm. Zo hebben wij onder andere wegwerp asbeststofzuigers met een opslagcapaciteit tussen de 5 en 10 liter. Naast wegwerpstofzuigers kunt u bij ons ook terecht voor een asbest stofzuiger van industriële kwaliteit. Veelal worden longopac asbeststofzuigers ingezet. Deze industriële stofzuigers zijn van sterke kwaliteit en garanderen veiligheid door het longopac zakkensysteem. Opgezogen asbest en asbesthoudende materialen komen terecht in een 20 meter lange zak die naar behoefte afgeknoopt en verwerkt kan worden.

 Asbest stofzuiger Asbest verwijderen AtimoNederland  Asbest stofzuiger centraal stofzuigsysteem AtimoNederland

Centraal stofzuigsysteem voor asbest

Als u behoefte heeft aan een zwaardere kwaliteit asbest stofzuiger, bijvoorbeeld aan een stofzuigsysteem voor asbest, dan is dat ook mogelijk. Atimo Nederland heeft complete stofzuiginstallaties geleverd, zowel mobiel als stationair, voor het verwijderen van asbest. Zo is de Dragonfly 25 zeer geschikt voor het mobiel verwijderen van asbest. Deze vacuüm unit met hopper op aanhangwagen is zeer mobiel inzetbaar en geschikt voor het opzuigen van asbest over lange afstanden en op moeilijk bereikbare plaatsen. Een stationair asbest stofzuigsysteem is ook mogelijk. Het opgezogen asbest valt hierbij bijvoorbeeld in een Big Bag in een zeecontainer. Wanneer de Big Bag volgezogen is, wordt deze dichtgeknoopt en gewassen in het was compartiment. Hierna wordt de Big Bag met asbest geseald en klaargemaakt voor een veilig transport.

Wat uw wensen ook zijn, de mogelijkheden voor een asbest stofzuiger van Atimo Nederland zijn enorm. Een wegwerp stofzuiger, een industriële stofzuiger voor asbest of een complete mobiele of stationaire stofzuiginstallatie gespecialiseerd in het opzuigen en veilig opslaan van asbest, het is allemaal mogelijk! Neem gerust contact met ons op. Samen met u kijken we graag vrijblijvend naar de geschikte oplossing voor uw situatie zodat u op een veilige manier asbest kunt verwijderen, opzuigen en afvoeren.

Direct contact.

Bel ons 072 562 80 88

Neem contact op

Stel uw vraag.

En wij bellen u.

Stel uw vraag

Nieuwsbrief.

Handige tips over stofzuigers!

Inschrijven nieuwsbrief

Professionele oplossingen
Technisch deskundig advies
Landelijk servicenetwerk
Gerenommeerde merken
Vakkundige installatie